Таїланд Виза

Відпочинок Таїланд, Тури Таїланд, Гарячі Тури Таїланд, Готелі Таїланд

Відпочинок Таїланд, Тури Таїланд, Гарячі Тури Таїланд, Готелі Таїланд
Громадянам Російської Федерації для поїздки в Таїланд потрібна віза, яку можна отримати при перетині кордону держави (в аеропорту і на наземних переходах), так і у візовому відділі посольства Королівства Таїланд в Москві.

Для оформлення візи в консульському відділі посольства необхідно надати наступні документи:
• закордонний паспорт, термін дії якого складає не менше шести місяців з дня закінчення поїздки;
• 2 кольорові фотографії розміром 3 х 4 см;
• заповнену анкету з підписом заявника;
• ксерокопію заповнених сторінок внутрішнього паспорта;
• оплачений консульський збір.
• довідку з місця роботи на фірмовому бланку підприємства з зазначенням посади та окладу заявника;
• для студентів і школярів - довідку з місця навчання;
• для пенсіонерів - копію пенсійного посвідчення;
• для непрацюючих - заява від родича або спонсора про фінансування поїздки, довідку з місця його роботи та ксерокопію першої сторінки паспорта заявника;
• для неповнолітніх - копію свідоцтва про народження.
• На дітей, які вписані в паспорт батьків, окрема анкета не заповнюється, їх дані вписуються в анкету батьків, а фотографії наклеюються поряд з фотографією батька на анкету. Якщо дитина їде у супроводі одного з батьків або третьої особи, до анкети необхідно додати копію нотаріально завіреної згоди на виїзд дитини від батька, що залишається (батьків).

Попередньою запису в консульському відділі посольства Таїланду немає. Особиста присутність при подачі документів не обов'язково. Прийом документів здійснюється по робочих днях з 09.00 до 13.00. Термін оформлення візи становить 5 днів. Для осіб, що проживають на території Чеченської Республіки, термін оформлення візи складає 14 днів.

Консульський збір за оформлення одноразової візи становить 25 доларів США, дворазової - 50 доларів США. Збір сплачується при подачі документів. Консульський збір стягується в однаковому розмірі як з дорослих, так і з дітей, навіть якщо вони вписані в паспорт батьків.

Термін дії одноразової візи становить 3 місяці з моменту видачі, період перебування в країні - 2 місяці. Термін дії дворазової візи складає 3 місяці з моменту видачі, дозволено два в'їзду в країну з тривалістю перебування за два місяці.

Для оформлення візи безпосередньо в пункті перетину кордону необхідно надати наступні документи:
• дійсний закордонний паспорт з терміном дії не менше шести місяців з дня закінчення поїздки;
• дві фотографії 4 х 6 см (сфотографуватися можна безпосередньо після прильоту в будь-якому міжнародному аеропорту Таїланду, вартість - 10 доларів США);
• заповнену анкету та картку прибуття (відбуття);
• заповнену декларацію;
• оплачений візовий збір.
• додатково працівники візової служби можуть зажадати пред'явити ваучер, зворотний квиток або • підтвердження фінансової спроможності туриста на весь період перебування в країні (Тревел-чеки, кредитну карту, готівка).
• Діти, які досягли 14 років, повинні обов'язково мати свій паспорт. На дітей, які вписані в паспорт батьків, візова анкета не заповнюється (в паспорт батьків обов'язково повинна бути вклеєна фотографія дитини, що досяг шестирічного віку).

Оформлення візи на кордоні зазвичай займає від 1,5 до 4 годин. Після прибуття до аеропорту Бангкока візовий збір становить 1000 бат (приблизно 26 доларів США, сплачується в батах). Гроші треба поміняти заздалегідь в обмінному пункті аеропорту. В аеропорту Утапао збір сплачується в доларах ($ 26-30, сума збору може змінюватися в залежності від курсу національної валюти). Візовий збір стягується в однаковому розмірі як з дорослих, так і з дітей, навіть якщо вони вписані в паспорт батьків. Термін дії візи, оформленої на кордоні, становить 14 діб.

Таїланд - Курорти

Таїланд - Готелі