Італія Виза

Відпочинок Італія, Тури Італія, Гарячі Тури Італія, Готелі Італія

Відпочинок Італія, Тури Італія, Гарячі Тури Італія, Готелі Італія
Віза до Італії є шенгенської, тому що Італія є однією з 15 країн, що підписали шенгенську угоду, отримавши її ви зможете вільно відвідувати всі країни Шенгенської зони.

Документи для оформлення візи
• Дійсний закордонний паспорт (термін дії не менше 3-х місяців після закінчення терміну дії оформлюваної візи).
• Другий діючий закордонний паспорт (якщо є). Також бажано надати старий (анульований) паспорт, що містить візи чи хоча б його ксерокопію
• Копії всіх сторінок внутрішнього російського паспорта (копії повинні бути високої якості, нечіткі або факсові копії посольством не приймаються).
• 2 фотографії (кольорові, матові, гарної якості, зроблені недавно, на світлому фоні, розмір - 3,5 × 4,5 см
• Заповнена візова анкета.
• Довідка з місця роботи (обов'язково на фірмовому бланку), із зазначенням посади, окладу (бажано від 15 000 рублів) і дати зарахування на посаду.
• Фінансові гарантії - вітаються, але не є обов'язковими.

Перелік додаткових документів для оформлення візи на вашу запрошення
• Фінансові гарантії - виписка з рахунку, або Тревел чеки на суму 50 євро на день на перший в'їзд - обов'язково
• Бізнес запрошення на фірмовому бланку в оригіналі із зазначенням паспортних даних запрошеної особи, дат і цілей поїздки, перерахування гарантій, які несе фірма
• Ксерокопія першої сторінки паспорта особи яка підписала запрошення
• Бронювання готелю на перший в'їзд (можна факсом) або фраза в запрошенні про те, що заброньовано готель із зазначенням телефону готелю
• Виписка з торгово-промислової палати не пізніше трьох місяців (можна по факсу)
• Квиток або бронювання квитка - необов'язково
• Медична страховка

Вартість візи (Туризм, Бізнес, Лікування, Спортивні змагання, Офіційне запрошення, Приватне підприємництво, Робота по найму, Релігійні цілі, Транспортна, транзитна) - 35 євро.

Італія - Курорти

Італія - Готелі