Thailand Visa

Reise Thailand, Reiser Thailand, Last Minute Tur Thailand, Hoteller Thailand

Reise Thailand, Reiser Thailand, Last Minute Tur Thailand, Hoteller Thailand
Russiske borgere å reise til Thailand krever visum, som kan fås som på grensen av staten (på flyplassen og landet kryssinger), og i Visa-avdelingen av ambassaden i Kongeriket Thailand i Moskva.

For å få visum ved den konsulære avdelingen i ambassaden for å levere følgende dokumenter:
• pass, gyldigheten av ikke mindre enn seks måneder etter utløpet av turen;
• 2 fargefotografier som måler 3 x 4 cm;
• Utfylt søknadsskjema undertegnet av søkeren;
• kopi av det utfylte sider i interne pass;
• betalt visumgebyret.
• ansettelsesbevis ved selskapets brevhode som angir posisjon og lønn av søkeren;
• studenter og skoleelever - et sertifikat av trening;
• for seniorer - en kopi av pensjons-kort;
• for ikke-arbeidende - en uttalelse fra en slektning eller en sponsor for finansiering reise, en attest fra sitt arbeidssted og fotokopi første side i passet av søkeren;
• til mindreårige - en kopi av fødselsattest.
• Barna inngår i foreldrenes pass, er et eget søknadsskjema ikke fylt, deres data passer til profilen til foreldre, og fotografiene limes ved siden av bildet på den overordnede skjemaet. Dersom barnet forlater, ledsaget av en forelder eller en tredjepart til søknadsskjemaet må ledsages av en kopi av et attestert samtykke til barnets avgang fra gjenværende forelder (e).

Avtale med den konsulære avdelingen i ambassaden i Thailand ikke. Personlig fremmøte ved å sende dokumentene er ikke nødvendig. Mottak av dokumenter utføres på hverdager 09.00 til 13.00. Begrepet av visumet er 5 dager. For personer som oppholder seg på territoriet til den tsjetsjenske republikken, er begrepet av visum 14 dager.

Konsulære gebyr for utstedelse av single-entry visa er $ 25, dobbel - $ 50. Avgiften skal betales når du sender dokumenter. Konsulære avgifter vil bli belastet med samme beløp som med voksne og med barn, selv om de passer inn i foreldrenes pass.

Gyldigheten av single-entry visa er 3 måneder fra utstedelsesdato, oppholdsperioden - 2 måneder. Gyldigheten av innreisevisum er 3 måneder fra datoen for utstedelse, tillates to oppføring med lengden på oppholdet med to måneder.

For å få visum direkte på grenseovergangen må levere følgende dokumenter:
• gyldig pass som er gyldig i minst seks måneder etter utgangen av turen;
• To bilder 4 x 6 cm (kan være direkte fotografert ved ankomst til enhver internasjonal flyplass i Thailand, kostnaden - $ 10);
• Utfylt søknadsskjema og et kort for ankomst (avgang);
• den nødvendige erklæringen;
• betalt søknadsavgift.
• Ekstra ansatte kan kreve visum tjenester bringe voucher, retur billett eller bevis på økonomisk solvens • turist for hele perioden av oppholdet i landet (reisesjekker, kredittkort, kontanter).
• Barn i alderen 14 år, må nødvendigvis ha eget pass. Barna inn i foreldrenes pass, er visum søknadsskjema ikke fylt (i foreldrenes pass må limes bilde av et barn som har nådd en alder av seks).

Søke om visum på grensen vanligvis tar 1,5 til 4 timer. Ved ankomst til Bangkok Airport visumgebyr er 1000 baht (ca US $ 26, betales i baht). Penger bør endres i forkant av flyplassen utveksling kontorer. På flyplassen betales i Utapao dollar ($ 26-30, mengden av gebyr kan variere avhengig av graden av nasjonal valuta). Visumet gebyr belastes det samme beløpet som med voksne og med barn, selv om de passer inn i foreldrenes pass. Gyldigheten av visum, utstedes på grensen, er 14 dager.

Thailand - Resorts

Thailand - Hoteller