Thaiföld Visa

Utazás Thaiföld, Utak Thaiföld, Last Minute Thaiföld, Szállodák Thaiföld

Thaiföld Hasznos Információk - Utazás Thaiföld, Utak Thaiföld, Last Minute Thaiföld, Szállodák Thaiföld
Orosz polgárok utazni Thaiföld szükséges vízumot, amely kapott határán az állam (a repülőtéri és a szárazföldi kereszteződések) és a Vízum Osztály a nagykövetség a Thaiföldi Királyság Moszkvában.

A vízum megszerzése a konzuli osztályán nagykövetség benyújtani az alábbi dokumentumokat:
• útlevél, érvényessége nem kevesebb, mint hat hónap után vége az utazás;
• 2 színes fényképek mérési 3 x 4 cm;
• kitöltött jelentkezési lapot a kérelmező aláírásával;
• fénymásolatát a kitöltött oldalak belső útlevél;
• fizetett a vízumdíjat.
• a foglalkoztatottság bizonyítéka a cég fejléces jelzi helyzetét, és fizetése a kérelmező;
• tanulók és diákok - igazolás a képzés;
• az idősek - egy példányt a nyugdíj-kártya;
• A nem dolgozó - nyilatkozat a rokona vagy a szponzor finanszírozási utazás, egy igazolást a munkahely és a fénymásolat az első oldalát az útlevél a kérelmező;
• a kiskorúak - egy másolatot a születési anyakönyvi kivonat.
• A gyerekek szerepelnek egy szülő útlevelében, egy külön jelentkezési lap nincs kitöltve, az adatokat megfelelő Profil szülők, és a fényképek beillesztett mellett a fénykép a szülő űrlapot. Ha a gyermek elhagyja kíséretében a szülő vagy harmadik fél számára a pályázati űrlapot kell csatolni a közjegyző hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek eltérés a többi szülő (k).

Kinevezés a konzuli részlegének Nagykövetség Thaiföldön nem. Személyes jelenlét benyújtásával a dokumentumokat nem szükséges. Recepció dokumentumok végzett hétköznap 09.00 és 13.00. A kifejezés a vízum 5 nap. A tartózkodó személyek területén a Csecsen Köztársaságban, időtartama a vízum 14 nap.

Konzuli díj kiadására egyszeri belépésre jogosító vízum 25 dollár, kettős - 50 dollár. A díjat kell fizetni, ha a dokumentumok benyújtásával. Konzuli díjak kerül felszámolásra ugyanannyi, mint a felnőttek és a gyerekek, akkor is, ha illeszkedik a szülő útlevelébe.

Érvényessége egy belépésre jogosító vízum 3 hónap a kiállítás időpontját, a tartózkodás időtartamára - 2 hónap. Érvényessége beutazásra jogosító vízum 3 hónapon kiadásának lehetővé tette, két belépő a tartózkodás időtartama két hónap.

A vízum megszerzése közvetlenül a határátkelőhelyen kell benyújtani az alábbi dokumentumokat:
• érvényes útlevél érvényes, legalább hat hónappal a végén az utazás;
• Két kép 4 x 6 cm (közvetlenül fényképezett érkezéskor a nemzetközi repülőtéren Thaiföldön, a költség - $ 10);
• kitöltött jelentkezési lap és a kártya az érkezés (indulás);
• a szükséges nyilatkozatot;
• kifizette a jelentkezési díj.
• Kiegészítő személyzet szükséges vízumot szolgáltatások hozza a voucher, menettérti jegy bizonylat fizetőképesség • turisztikai teljes időtartamára tartózkodási az országban (utazási csekk, bankkártya, készpénz).
• Gyermekek 14 éves, szükségszerűen saját útlevéllel. A gyerekek bekerülnek a szülő útlevél, vízum jelentkezési lap nincs kitöltve (a szülő útlevelébe kell illeszteni fotó egy gyermek, aki elérte a kor hat).

Vízumot a határon rendszerint 1,5-4 órát. Érkezéskor a bangkoki repülőtér vízum díj 1000 baht (kb. US $ 26, fizetendő baht). Pénz kell változtatni előtt a repülőtéri pénzváltó. A repülőtéren díjat fizetni Utapao dollár ($ 26-30, az összeg a díj függ az arány a nemzeti valuta). A vízum díj nem kerül felszámolásra ugyanannyi, mint a felnőttek és a gyerekek, akkor is, ha illeszkedik a szülő útlevelébe. A vízum érvényességének, ki a határon, 14 nap.

Thaiföld - Resorts

Thaiföld - Szállodák