Thaiföld Visa

Utazás Thaiföld, Utak Thaiföld, Last Minute Thaiföld, Szállodák Thaiföld

Utazás Thaiföld, Utak Thaiföld, Last Minute Thaiföld, Szállodák Thaiföld
Orosz polgárok utazni Thaiföld szükséges vízumot, amely kapott határán az állam (a repülőtéri és a szárazföldi kereszteződések) és a Vízum Osztály a nagykövetség a Thaiföldi Királyság Moszkvában.

A vízum megszerzése a konzuli osztályán nagykövetség benyújtani az alábbi dokumentumokat:
• útlevél, érvényessége nem kevesebb, mint hat hónap után vége az utazás;
• 2 színes fényképek mérési 3 x 4 cm;
• kitöltött jelentkezési lapot a kérelmező aláírásával;
• fénymásolatát a kitöltött oldalak belső útlevél;
• fizetett a vízumdíjat.
• a foglalkoztatottság bizonyítéka a cég fejléces jelzi helyzetét, és fizetése a kérelmező;
• tanulók és diákok - igazolás a képzés;
• az idősek - egy példányt a nyugdíj-kártya;
• A nem dolgozó - nyilatkozat a rokona vagy a szponzor finanszírozási utazás, egy igazolást a munkahely és a fénymásolat az első oldalát az útlevél a kérelmező;
• a kiskorúak - egy másolatot a születési anyakönyvi kivonat.
• A gyerekek szerepelnek egy szülő útlevelében, egy külön jelentkezési lap nincs kitöltve, az adatokat megfelelő Profil szülők, és a fényképek beillesztett mellett a fénykép a szülő űrlapot. Ha a gyermek elhagyja kíséretében a szülő vagy harmadik fél számára a pályázati űrlapot kell csatolni a közjegyző hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek eltérés a többi szülő (k).

Kinevezés a konzuli részlegének Nagykövetség Thaiföldön nem. Személyes jelenlét benyújtásával a dokumentumokat nem szükséges. Recepció dokumentumok végzett hétköznap 09.00 és 13.00. A kifejezés a vízum 5 nap. A tartózkodó személyek területén a Csecsen Köztársaságban, időtartama a vízum 14 nap.

Konzuli díj kiadására egyszeri belépésre jogosító vízum 25 dollár, kettős - 50 dollár. A díjat kell fizetni, ha a dokumentumok benyújtásával. Konzuli díjak kerül felszámolásra ugyanannyi, mint a felnőttek és a gyerekek, akkor is, ha illeszkedik a szülő útlevelébe.

Érvényessége egy belépésre jogosító vízum 3 hónap a kiállítás időpontját, a tartózkodás időtartamára - 2 hónap. Érvényessége beutazásra jogosító vízum 3 hónapon kiadásának lehetővé tette, két belépő a tartózkodás időtartama két hónap.

A vízum megszerzése közvetlenül a határátkelőhelyen kell benyújtani az alábbi dokumentumokat:
• érvényes útlevél érvényes, legalább hat hónappal a végén az utazás;
• Két kép 4 x 6 cm (közvetlenül fényképezett érkezéskor a nemzetközi repülőtéren Thaiföldön, a költség - $ 10);
• kitöltött jelentkezési lap és a kártya az érkezés (indulás);
• a szükséges nyilatkozatot;
• kifizette a jelentkezési díj.
• Kiegészítő személyzet szükséges vízumot szolgáltatások hozza a voucher, menettérti jegy bizonylat fizetőképesség • turisztikai teljes időtartamára tartózkodási az országban (utazási csekk, bankkártya, készpénz).
• Gyermekek 14 éves, szükségszerűen saját útlevéllel. A gyerekek bekerülnek a szülő útlevél, vízum jelentkezési lap nincs kitöltve (a szülő útlevelébe kell illeszteni fotó egy gyermek, aki elérte a kor hat).

Vízumot a határon rendszerint 1,5-4 órát. Érkezéskor a bangkoki repülőtér vízum díj 1000 baht (kb. US $ 26, fizetendő baht). Pénz kell változtatni előtt a repülőtéri pénzváltó. A repülőtéren díjat fizetni Utapao dollár ($ 26-30, az összeg a díj függ az arány a nemzeti valuta). A vízum díj nem kerül felszámolásra ugyanannyi, mint a felnőttek és a gyerekek, akkor is, ha illeszkedik a szülő útlevelébe. A vízum érvényességének, ki a határon, 14 nap.

Thaiföld - Resorts

Thaiföld - Szállodák