Ausztrália Visa

Utazás Ausztrália, Utak Ausztrália, Last Minute Ausztrália, Szállodák Ausztrália

Utazás Ausztrália, Utak Ausztrália, Last Minute Ausztrália, Szállodák Ausztrália
Kell végezni három héten keresztül. A vízum megszerzése meg kell adnia egy útlevelet, egy jelentkezési lapot a fénykép, egy meghívást - a magán-, utazási, vagy irodában segítséget munkát jelzi a pozíciók, tapasztalat, összesen havi jövedelem, egészségbiztosítás a tartózkodás időtartamát, bizonyítéka hitelképesség (dokumentumok, jelezve a jelenlétét a pályázó tulajdonába), a nyilatkozatot az export deviza, és ha követi a gyermekek, hitelesített hozzájárulásával a másik szülő a gyermek eltávolítását. Ezzel szemben a magán-és turisztikai, utazási gyermekek hivatalból meghívást nehéz.

Tipikus tenures az ország meghívására turista - két hétig, és a magán - akár egy hónap hivatalból - legfeljebb három hónapig. Magán és turisztikai meghívót lehet kiadni csak egy egyszeri vízum adható ki hivatalból multivisa többszöri beutazás céljából az országba ebben az időszakban. A konzuli díj 35 dollárt.

Ausztrália - Resorts

Ausztrália - Szállodák