Thaimaa Visa

Matkat Thaimaa, Äkkilähtö Thaimaa, Äkkilähdöt Thaimaa, Hotellit Thaimaa

Matkat Thaimaa, Äkkilähtö Thaimaa, Äkkilähdöt Thaimaa, Hotellit Thaimaa
Venäjän kansalaiset voivat matkustaa Thaimaahan tarvitsevat viisumin, jonka saa sillä rajalla valtion (lentokentällä ja maan risteykset) ja Visa § suurlähetystön Thaimaan kuningaskunnan Moskovassa.

Saada viisumia konsuli osasto suurlähetystön esittämään seuraavat asiakirjat:
• passi, voimassaolo vähintään kuusi kuukautta matkan päättyessä;
• 2 värivalokuvien mittaus 3 x 4 cm;
• Täytetty hakemus hakijan allekirjoittama;
• valokopio valmiiksi sivujen sisäinen passi;
• maksaa viisumimaksu.
• todistus työpaikasta yhtiössä kirjelomaketta osoittaa asema ja palkka hakijalle;
• Opiskelijat ja koululaiset - todistusta koulutuksesta;
• senioreille - kopio eläke-kortti;
• ei-työ - lausunto suhteellinen tai sponsori rahoitusta matka, todistus hänen työpaikallaan ja valokopio ensimmäisellä sivulla passin hakijan;
• alaikäisille - kopio syntymätodistuksen.
• lasten mukana vanhempansa passiin, erillinen sovellus ei ole täytetty, niiden tiedot sopivat profiilia vanhemmat ja valokuvat liittää vieressä valokuva vanhempi muoto. Jos lapsi lähtee, vanhemman seurassa tai kolmannen osapuolen hakulomake on liitettävä kopio oikeaksi suostumuksensa lapsen lähtöä jäljellä emo (t).

Ajanvaraus Konsuliyksikkö suurlähetystön Thaimaa ei. Personal koulua Selvitysaikaa ei tarvita. Vastaanotto asiakirjojen tehdään arkisin 09.00-13,00. Toimikausi viisumi on 5 päivää. Asuville henkilöille alueella Tšetšenian tasavallan, toimikausi viisumi on 14 päivää.

Konsuliviranomaisten maksu myöntämistä Kertaviisumi on 25 dollaria, double - 50 dollaria. Maksu on suoritettava jätettäessä asiakirjoja. Konsulisuhteita peritään saman verran kuin aikuisten ja lasten kanssa, vaikka ne mahtuvat vanhempansa passiin.

Voimassaolo Kertaviisumi on 3 kuukautta antopäivästä, oleskeluaika - 2 kuukautta. Voimassaolo viisumin on 3 kuukautta myöntämispäivästä, annetaan kaksi sisäänkäynnistä Loman kesto kahdella kuukaudella.

Hankkia viisumi suoraan rajanylityspaikalla on toimitettava seuraavat asiakirjat:
• voimassa oleva passi on voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan päättyessä;
• kaksi valokuvaa 4 x 6 cm (voidaan suoraan valokuvattu saapuessaan tahansa kansainvälinen lentokenttä Thaimaassa, kustannus - $ 10);
• täytetty hakulomake ja kortin saapumisaika (lähtö);
• Vaaditun ilmoituksen;
• maksanut hakemusmaksun.
• Lisähenkilöstöä voi vaatia viisumia palvelut tuovat kupongin, paluulipun tai todiste maksukyky • turisti koko oleskelu maassa (matkasekkien, luottokortilla, käteisellä).
• ikäiset lapset 14 vuotta, on välttämättä oltava oma passi. Lasten merkitty vanhemman passiin, viisumin hakemuslomake ei ole täytetty (vuonna vanhempansa passiin on liittänyt kuvan täyttäneen lapsen kuusivuotiaana).

Hakea viisumia rajalla kestää yleensä 1,5-4 tuntia. Saapuessaan Bangkokin lentokentälle viisumimaksu on 1000 bahtia (noin US $ 26, maksettava bahtia). Raha on vaihdettava ennen lentokentällä työtöntä. Lentokentällä palkkio maksetaan Utapao dollaria ($ 26-30, määrää maksun voi vaihdella määrä kansallisena valuuttana). Viisumimaksu peritään saman verran kuin aikuisten ja lasten kanssa, vaikka ne mahtuvat vanhempansa passiin. Viisumin voimassaoloajan, myönnetään rajalla, on 14 päivää.

Thaimaa - Resorts

Thaimaa - Hotellit