Iran Visa

Matkat Iran, Äkkilähtö Iran, Äkkilähdöt Iran, Hotellit Iran

Matkat Iran, Äkkilähtö Iran, Äkkilähdöt Iran, Hotellit Iran
Jotta matka Iran Venäjän kansalaiset tarvitsevat viisumin.

Visa Information: hankkia viisumi on toimitettava Iranin konsulaattiin hakulomaketta, yksi valokuva viisumin muodossa (naiset alle 30 vuotta - mieluiten huivi), voimassa oleva passi (passin voimassaoloaika tulee olla vähintään 6 kk) ja kutsun isäntä osapuolelle tai Tourism Organization ( voucher).

Konsuliviranomaisten maksu turistiviisumilla - 2170 ruplaa. Maksu suoritetaan pankki Bank Melli Iran (Moskova, st. Mashkov, 9).

Läpimenoaika - 10-20 päivää (joskus jopa kuukausi), koska jokainen merkintä haetaan lupaa sisäministeriön Iranin. Jos kutsu on antanut Iranin virallisesti laittaa viisumia konsulaatista seurassanne 20 minuuttia.

Visa saavuttaessa: Voit saada tilapäistä turistiviisumin 15 päivää saapuessaan lentokentälle Isfahan, Mashhad, Shiraz, Tabriz, ja Teheranissa o.Kish. Viisumimaksu tässä tapauksessa on 50 euroa tai vastaava määrä Yhdysvaltain dollareina.

Käsissä on liput molempiin päihin ja todisteet riittävät varat koko oleskelu maassa. Käytännössä nämä asiat ovat harvoin tarkastetaan.

Saamista koskeva menettely viisumin lentokentällä on tarpeeksi pitkä. Ensinnäkin, seistä jonossa maahanmuuton hakemuslomake. Sitten saatuaan kyselyn, sinun tulisi täyttää sen ja seistä toisessa jonossa kuitti viisumia. Saatuaan kuitin, sinun tulee ottaa yhteyttä kolmanteen ikkunaan, jossa palkka - 50 euroa eli noin 80 dollaria, ja sitten maksukuitin ja hakulomake palata alkuperäiseen paikkaan ikkunassa, jossa liität ja viisumi. Prosessi voi kestää tunnista kahteen tuntiin tiheydestä riippuen saapumisia.

Viisumi evätään naisille ole yllään huiveja sekä Israelin kansalaiset ja henkilöt, jotka ovat heidän passit jälkiä Israelin.

Säännöt naisille ja lapsille: lapsen vanhempi kuin yksi vuosi on noudatettava vanhempansa passiin (vaaditaan liittää kuva) ja niiden saattajia.

Rajan eivät salli naisten vaatteet, jotka eivät vastaa sääntöjä (on peitettävä käsivarret ja jalat nilkkoihin, on osallistuttava huivi, huivi tai muu vaatekappale, joka kattaa hiukset).

Ilmoittautuminen: Kaikkiin ulkomaalaisiin täytyy rekisteröityä sisällä 8 päivää saapumisen jälkeen poliisi toimisto oleskelupaikan saada oleskelulupa (Asuin Permit).

Iran - Resorts

Iran - Hotellit