Thajsko Vízum

Dovolená Thajsko, Zájezdy Thajsko, Last Minute Thajsko, Hotely Thajsko

Dovolená Thajsko, Zájezdy Thajsko, Last Minute Thajsko, Hotely Thajsko
Ruští občané cestovat do Thajska potřebují víza, které je možné získat na hranicích státu (na letišti a pozemních přechodech) a vízové ​​oddělení Velvyslanectví Thajského království v Moskvě.

Chcete-li získat vízum na konzulární oddělení velvyslanectví předložit následující doklady:
• cestovní pas, jehož platnost nejméně šest měsíců po ukončení cesty;
• 2 barevné fotografie o rozměrech 3 x 4 cm;
• vyplněný formulář žádosti podepsána žadatelem;
• kopii vyplněného stránek vnitřního cestovního pasu;
• platí vízový poplatek.
• potvrzení o zaměstnání ve společnosti hlavičkový zobrazující polohu a plat žadatele;
• studentů a žáků - osvědčení o školení;
• pro seniory - kopie důchodového karty;
• pro nepracující - výpis z příbuzných nebo sponzora pro financování cestování, potvrzení od jeho místa výkonu práce a fotokopie první stránky pasu žadatele;
• Chcete-li nezletilé osoby - kopii rodného listu.
• děti v mateřských pas, je samostatný formulář žádosti není vyplněna, jejich data fit profil rodičů a fotografie vložené vedle fotografie na nadřazený formulář. Pokud se dítě opustí, v doprovodu svých rodičů nebo třetí osoby k žádosti musí být přiloženy kopie notářsky ověřený souhlas k odchodu dítěte ze zbývajících rodiče (rodičů).

Schůzku s konzulárním oddělení Velvyslanectví Thajského není. Osobní účast tím, že předloží dokumenty, není nutné. Příjem dokumentů provádí ve všední dny 09,00 - 13,00. Termín platnosti víza je 5 dnů. Pro osoby s bydlištěm na území Čečenské republiky, doba trvání víza je 14 dní.

Konzulární poplatek za vydání jednoho víza je 25 dolarů, Dvojité - 50 dolarů. Poplatek se platí při podání dokumentů. Konzulární poplatky budou účtovány ve stejné výši jako s dospělými a dětmi, i když se hodí do mateřské pas.

Platnost jednotlivých víza je 3 měsíce od data vystavení, dobu pobytu - 2 měsíce. Platnost víza je 3 měsíce od data vydání, povolený vstup dva s délkou pobytu o dva měsíce.

Chcete-li získat vízum přímo na hraničním přechodu musí předložit následující dokumenty:
• platný cestovní pas platný alespoň šest měsíců po ukončení cesty;
• dvě fotografie 4 x 6 cm (je možné vyfotografovat přímo po příletu na jakékoliv mezinárodní letiště v Thajsku, cena - $ 10);
• vyplněnou žádost a kartu příjezdu (odjezdu);
• požadovaná prohlášení;
• poplatku za přihlášku.
• Další zaměstnanci mohou požadovat víza služeb přinést doklad, zpáteční jízdenku nebo potvrzení o platební schopnosti • Turistické po celou dobu pobytu v dané zemi (cestujících šeky, kreditní karty, hotovost).
• Děti ve věku 14 let, musí nutně mít svůj vlastní cestovní pas. Děti zapsané v pasu rodiče, je žádost o vízum není vyplněno (v mateřské pasu musí být vložena fotografie dítěte, který dosáhl věku šesti let).

Žádat o vízum na hranicích obvykle trvá 1,5 až 4 hodiny. Po příjezdu na letiště Bangkok poplatek za vízum je 1000 bahtů (cca USD 26, splatné v baht). Peníze by se mělo změnit v předstihu směnárny letiště. Na letišti poplatek se platí v dolarech Utapao ($ 26-30, výše poplatků se může měnit v závislosti na rychlosti národní měny). Vízum poplatek nebude účtován ve stejné výši jako s dospělými a dětmi, i když se hodí do mateřské pas. Platnost víza vydaného na hranici, je 14 dnů.

Thajsko - Letovisek

Thajsko - Hotely