Thajsko Vízum

Dovolená Thajsko, Zájezdy Thajsko, Last Minute Thajsko, Hotely Thajsko

Thajsko Jazyk - Dovolená Thajsko, Zájezdy Thajsko, Last Minute Thajsko, Hotely Thajsko
Ruští občané cestovat do Thajska potřebují víza, které je možné získat na hranicích státu (na letišti a pozemních přechodech) a vízové ​​oddělení Velvyslanectví Thajského království v Moskvě.

Chcete-li získat vízum na konzulární oddělení velvyslanectví předložit následující doklady:
• cestovní pas, jehož platnost nejméně šest měsíců po ukončení cesty;
• 2 barevné fotografie o rozměrech 3 x 4 cm;
• vyplněný formulář žádosti podepsána žadatelem;
• kopii vyplněného stránek vnitřního cestovního pasu;
• platí vízový poplatek.
• potvrzení o zaměstnání ve společnosti hlavičkový zobrazující polohu a plat žadatele;
• studentů a žáků - osvědčení o školení;
• pro seniory - kopie důchodového karty;
• pro nepracující - výpis z příbuzných nebo sponzora pro financování cestování, potvrzení od jeho místa výkonu práce a fotokopie první stránky pasu žadatele;
• Chcete-li nezletilé osoby - kopii rodného listu.
• děti v mateřských pas, je samostatný formulář žádosti není vyplněna, jejich data fit profil rodičů a fotografie vložené vedle fotografie na nadřazený formulář. Pokud se dítě opustí, v doprovodu svých rodičů nebo třetí osoby k žádosti musí být přiloženy kopie notářsky ověřený souhlas k odchodu dítěte ze zbývajících rodiče (rodičů).

Schůzku s konzulárním oddělení Velvyslanectví Thajského není. Osobní účast tím, že předloží dokumenty, není nutné. Příjem dokumentů provádí ve všední dny 09,00 - 13,00. Termín platnosti víza je 5 dnů. Pro osoby s bydlištěm na území Čečenské republiky, doba trvání víza je 14 dní.

Konzulární poplatek za vydání jednoho víza je 25 dolarů, Dvojité - 50 dolarů. Poplatek se platí při podání dokumentů. Konzulární poplatky budou účtovány ve stejné výši jako s dospělými a dětmi, i když se hodí do mateřské pas.

Platnost jednotlivých víza je 3 měsíce od data vystavení, dobu pobytu - 2 měsíce. Platnost víza je 3 měsíce od data vydání, povolený vstup dva s délkou pobytu o dva měsíce.

Chcete-li získat vízum přímo na hraničním přechodu musí předložit následující dokumenty:
• platný cestovní pas platný alespoň šest měsíců po ukončení cesty;
• dvě fotografie 4 x 6 cm (je možné vyfotografovat přímo po příletu na jakékoliv mezinárodní letiště v Thajsku, cena - $ 10);
• vyplněnou žádost a kartu příjezdu (odjezdu);
• požadovaná prohlášení;
• poplatku za přihlášku.
• Další zaměstnanci mohou požadovat víza služeb přinést doklad, zpáteční jízdenku nebo potvrzení o platební schopnosti • Turistické po celou dobu pobytu v dané zemi (cestujících šeky, kreditní karty, hotovost).
• Děti ve věku 14 let, musí nutně mít svůj vlastní cestovní pas. Děti zapsané v pasu rodiče, je žádost o vízum není vyplněno (v mateřské pasu musí být vložena fotografie dítěte, který dosáhl věku šesti let).

Žádat o vízum na hranicích obvykle trvá 1,5 až 4 hodiny. Po příjezdu na letiště Bangkok poplatek za vízum je 1000 bahtů (cca USD 26, splatné v baht). Peníze by se mělo změnit v předstihu směnárny letiště. Na letišti poplatek se platí v dolarech Utapao ($ 26-30, výše poplatků se může měnit v závislosti na rychlosti národní měny). Vízum poplatek nebude účtován ve stejné výši jako s dospělými a dětmi, i když se hodí do mateřské pas. Platnost víza vydaného na hranici, je 14 dnů.

Thajsko - Letovisek

Thajsko - Hotely