Itálie Vízum

Dovolená Itálie, Zájezdy Itálie, Last Minute Itálie, Hotely Itálie

Dovolená Itálie, Zájezdy Itálie, Last Minute Itálie, Hotely Itálie
Visa v Itálii, je Schengenské, jak Itálie je jednou z 15 zemí, které podepsaly Schengenskou dohodu, si ji můžete volně navštívit všechny země Schengenu.

Dokumenty o vízum
• platný cestovní pas (platný minimálně 3 měsíce po uplynutí doby platnosti víza).
• Druhý platný cestovní pas (pokud existuje). Je také žádoucí, aby staré (zrušené), cestovní pas obsahující vízum, nebo alespoň fotokopii
• kopie všech stran vnitřních ruský pas (kopie musí být vysoce kvalitní, fuzzy, nebo faxem kopii velvyslanectví nebudou akceptovány).
• 2 fotografie (barevný, matný, vysoce kvalitní, se v poslední době, na světlém pozadí, velikost - 3,5 × 4,5 cm
• Vyplněný formulář žádosti o vízum.
• potvrzení o zaměstnání (požadováno na hlavičkovém papíře společnosti) s uvedením pozice, plat (nejlépe mezi 15 a 000) a datum přijetí do funkce.
• Finanční záruky - jsou vítány, ale není nutné.

Seznam dalších podkladů pro vízum na pozvání
• Finanční záruky - výpis z účtu, nebo cestovní šeky ve výši 50 eur za den za první položku - být jisti,
• Obchodní společnosti, pozvánky na hlavičkovém papíře s originálem pasech data pozvané, a cíle cesty, transfery, záruky, že firma
• fotokopie první stránky pasu osoby, která podepisuje výzvu
• Hotel rezervace vstupu do první (možno faxem), nebo slovní spojení, ve výzvě, která rezervovali hotel s uvedením telefonu na hotel
• výpis z komory nejpozději do tří měsíců (můžete fax)
• jízdenku nebo rezervaci letenky - ne nutně
• Zdravotní pojištění

Náklady na víza (turistická, obchodní, léčba, sportovní soutěže, oficiální pozvání, podnikání, zaměstnání, náboženský účel, doprava, tranzit) - 35 eur.

Itálie - Letovisek

Itálie - Hotely