Тайланд Виза

Почивка Тайланд, Екскурзии Тайланд, Почивки Тайланд, Хотели Тайланд

Тайланд Виза - Почивка Тайланд, Екскурзии Тайланд, Почивки Тайланд, Хотели Тайланд
Руски граждани да пътуват до Тайланд се нуждаят от виза, които могат да бъдат получени, както на границата на държавата (на летището и пресичания земя), и във визовата секция на посолството на Кралство Тайланд в Москва.

За да получат виза в консулски отдел на посолство да представят следните документи:
• паспорт, чиято валидност не по-малко от шест месеца след края на пътуването;
• 2 цветни снимки с размери 3 х 4 см;
• попълнен формуляр за кандидатстване, подписан от заявителя;
• фотокопие на завършените страници на вътрешните паспорт;
• платена такса за виза.
• доказателство за трудова заетост във фирмата бланка посочва позиция и заплата на заявителя;
• студенти и ученици - удостоверение за обучение;
• за възрастни - копие на пенсионните карта;
• за неработни - декларация от роднина или спонсор за финансиране на пътуване, удостоверение от мястото му на работа и фотокопие на първата страница на паспорта на заявителя;
• за непълнолетни - копие на удостоверение за раждане.
• Децата, включени в паспорта на родителя, отделен формуляр за кандидатстване не се попълва, техните данни отговарят на профила на родителите, както и снимки поставя в непосредствена близост до снимката на майка форма. Ако детето листа, придружени от родител или трета страна, към формуляра за кандидатстване трябва да бъдат придружени с копие от нотариално заверено съгласие за напускане на детето от останалите родител (и).

Среща с Консулския отдел на Посолството на Тайланд не. Лична присъствие на подаване на документите не е необходимо. Приемане на документи извършват в делнични дни от 09.00 до 13.00 часа. Срокът на виза е 5 дни. За лицата, които пребивават на територията на Чеченската република, срокът на визата е 14 дни.

Консулската такса за издаване на еднократна входна виза е $ 25, двойно - $ 50. Таксата се заплаща при подаване на документи. Консулски такси ще бъдат за сметка на една и съща сума като с възрастни и с деца, дори ако те се вписват в паспорта на родителя.

Валидност на един входна виза е 3 месеца от датата на издаване, период на престой - 2 месеца. Валидност на входна виза е 3 месеца от датата на издаване, позволи две влизане с продължителност на престоя с два месеца.

За да получат виза директно на граничния пункт трябва да представят следните документи:
• валиден паспорт, валиден за най-малко шест месеца след края на пътуването;
• Две снимки 4 х 6 см (може да бъде директно заснети при пристигането на всяко международно летище в Тайланд, цената - $ 10);
• попълнен формуляр за кандидатстване и карта на пристигане (заминаване);
• необходимата декларация;
• платена таксата за заявката.
• Допълнителни служители могат да изискват визови услуги донесе ваучер, билет за връщане или доказване на платежоспособност • туристически за целия период на пребиваване в страната (пътнически чекове, кредитни карти, парични средства).
• Деца на възраст 14 години, задължително трябва да имат собствен паспорт. На децата, вписани в паспорта на родителя, визови формуляра за кандидатстване не се попълва (в паспорта на родителя трябва да бъде поставен снимка на дете, което е навършило шест).

Кандидатстване за виза на границата обикновено отнема 1,5 до 4 часа. При пристигането си в Банкок Летище визовата такса е 1 000 бата (около $ 26, платими в бат). Пари трябва да бъдат променени преди обменни бюра летището. На летището Таксата се заплаща в долари Utapao ($ 26-30, размерът на таксата може да варира в зависимост от степента на национална валута). Визовата такса, ще бъдат за сметка на една и съща сума като с възрастни и с деца, дори ако те се вписват в паспорта на родителя. Валидност на визата, издадена на границата, е 14 дни.

Тайланд - Места

Тайланд - Хотели