Тайланд Виза

Почивка Тайланд, Екскурзии Тайланд, Почивки Тайланд, Хотели Тайланд

Почивка Тайланд, Екскурзии Тайланд, Почивки Тайланд, Хотели Тайланд
Руски граждани да пътуват до Тайланд се нуждаят от виза, които могат да бъдат получени, както на границата на държавата (на летището и пресичания земя), и във визовата секция на посолството на Кралство Тайланд в Москва.

За да получат виза в консулски отдел на посолство да представят следните документи:
• паспорт, чиято валидност не по-малко от шест месеца след края на пътуването;
• 2 цветни снимки с размери 3 х 4 см;
• попълнен формуляр за кандидатстване, подписан от заявителя;
• фотокопие на завършените страници на вътрешните паспорт;
• платена такса за виза.
• доказателство за трудова заетост във фирмата бланка посочва позиция и заплата на заявителя;
• студенти и ученици - удостоверение за обучение;
• за възрастни - копие на пенсионните карта;
• за неработни - декларация от роднина или спонсор за финансиране на пътуване, удостоверение от мястото му на работа и фотокопие на първата страница на паспорта на заявителя;
• за непълнолетни - копие на удостоверение за раждане.
• Децата, включени в паспорта на родителя, отделен формуляр за кандидатстване не се попълва, техните данни отговарят на профила на родителите, както и снимки поставя в непосредствена близост до снимката на майка форма. Ако детето листа, придружени от родител или трета страна, към формуляра за кандидатстване трябва да бъдат придружени с копие от нотариално заверено съгласие за напускане на детето от останалите родител (и).

Среща с Консулския отдел на Посолството на Тайланд не. Лична присъствие на подаване на документите не е необходимо. Приемане на документи извършват в делнични дни от 09.00 до 13.00 часа. Срокът на виза е 5 дни. За лицата, които пребивават на територията на Чеченската република, срокът на визата е 14 дни.

Консулската такса за издаване на еднократна входна виза е $ 25, двойно - $ 50. Таксата се заплаща при подаване на документи. Консулски такси ще бъдат за сметка на една и съща сума като с възрастни и с деца, дори ако те се вписват в паспорта на родителя.

Валидност на един входна виза е 3 месеца от датата на издаване, период на престой - 2 месеца. Валидност на входна виза е 3 месеца от датата на издаване, позволи две влизане с продължителност на престоя с два месеца.

За да получат виза директно на граничния пункт трябва да представят следните документи:
• валиден паспорт, валиден за най-малко шест месеца след края на пътуването;
• Две снимки 4 х 6 см (може да бъде директно заснети при пристигането на всяко международно летище в Тайланд, цената - $ 10);
• попълнен формуляр за кандидатстване и карта на пристигане (заминаване);
• необходимата декларация;
• платена таксата за заявката.
• Допълнителни служители могат да изискват визови услуги донесе ваучер, билет за връщане или доказване на платежоспособност • туристически за целия период на пребиваване в страната (пътнически чекове, кредитни карти, парични средства).
• Деца на възраст 14 години, задължително трябва да имат собствен паспорт. На децата, вписани в паспорта на родителя, визови формуляра за кандидатстване не се попълва (в паспорта на родителя трябва да бъде поставен снимка на дете, което е навършило шест).

Кандидатстване за виза на границата обикновено отнема 1,5 до 4 часа. При пристигането си в Банкок Летище визовата такса е 1 000 бата (около $ 26, платими в бат). Пари трябва да бъдат променени преди обменни бюра летището. На летището Таксата се заплаща в долари Utapao ($ 26-30, размерът на таксата може да варира в зависимост от степента на национална валута). Визовата такса, ще бъдат за сметка на една и съща сума като с възрастни и с деца, дори ако те се вписват в паспорта на родителя. Валидност на визата, издадена на границата, е 14 дни.

Тайланд - Места

Тайланд - Хотели