Італія Віза

Адпачынак Італія, Падарожжы Італія, Гарачыя Туры Італія, Гасцініцы Італія

Адпачынак Італія, Падарожжы Італія, Гарачыя Туры Італія, Гасцініцы Італія
Віза ў Італію з'яўляецца шэнгенскай, так як Італія з'яўляецца адной з 15 краін, якія падпісалі шэнгенскую пагадненне, атрымаўшы яе вы зможаце свабодна наведваць усе краіны Шэнгенскай зоны.

Дакументы для афармлення візы
• Дзеючы замежны пашпарт (тэрмін дзеяння не менш 3-х месяцаў пасля заканчэння тэрміну дзеяння афармляць візы).
• Другі дзеючы замежны пашпарт (калі ёсць). Таксама пажадана прадаставіць стары (ануляванай) пашпарт, які змяшчае візы ці хаця б яго ксеракопію
• Копіі ўсіх старонак ўнутранага расійскага пашпарта (копіі павінны быць высокай якасці, недакладныя ці факсавае копіі пасольствам не прымаюцца).
• 2 фатаграфіі (каляровыя, матавыя, добрага якасці, зробленыя нядаўна, на светлым фоне, памер - 3,5 × 4,5 см
• Запоўненая візавая анкета.
• Даведка з месца працы (абавязкова на фірменным бланку), з указаннем пасады, акладу (пажадана ад 15 000 рублёў) і даты залічэння на пасаду.
• Фінансавыя гарантыі - вітаюцца, але неабавязковыя.

Пералік дадатковых дакументаў для афармлення візы па вашаму запрашэнні
• Фінансавыя гарантыі - выпіска з рахунку, альбо трэвел чэкі на суму 50 еўра ў дзень на першы ўезд - абавязкова
• Бізнес запрашэнне на фірменным бланку ў арыгінале з указаннем пашпартных дадзеных запрошанага асобы, дат і мэтаў паездкі, пералічэння гарантый, якія нясе фірма
• Ксеракопія першай старонкі пашпарта асобы падпісала запрашэння
• Бронь гасцініцы на першы вьезд (можна па факсе) альбо фраза ў запрашэнні аб тым, што забраняваны гатэль з ўказанне тэлефона гатэля
• Выпіска з гандлёва-прамысловай палаты не пазней трох месяцаў (можна па факсе)
• Квіток або браніраванне білета - неабавязкова
• Медыцынская страхоўка

Кошт візы (Турызм, Бізнэс, Лячэнне, Спартыўныя спаборніцтвы, Афіцыйнае запрашэнне, Прыватнае прадпрымальніцтва, Праца па найму, Рэлігійныя мэты, Транспартная, транзітная) - 35 еўра.

Італія - Курорты

Італія - Гасцініцы